Ruslar ev tekstili alımı için Antalya'ya geliyor

Ev tekstili tedarikinde sorun yaşayan Ruslar, taleplerini karşılamak için Antalya'ya geliyor.

Kendi ülkelerindeki fuarların iptal olması nedeniyle bu yılki ev tekstili tedarikinde sorun yaşayan Ruslar, taleplerini karşılamak için Antalya'ya geliyor. CNR Ev Tekstili Fuarı'nın Antalya'da düzenlenmesini fırsata çevirmek isteyen Rus alıcılar, hem ticaret, hem de tatil için geliyor.

60 ÜLKEDEN ZİYARETÇİ

Yarın başlayacak fuar ayrıca Ortadoğu ülkelerinden üst düzey alıcıları da misafir etmeye hazırlanıyor. Fuarı 60'a yakın ülkeden 30 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret edecek. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, şunları söyledi: "Antalya'da düzenlediğimiz fuarımıza yabancı alıcıların ilgisi beklentilerimizin de üzerine çıktı. Fuarın bu yılki en önemli ziyaretçilerini Rusya ve Ortadoğu ülkeleri oluşturacak. 60'a yakın ülkeden ziyaretçi beklediğimiz Ev Tekstili Fuarı'nda misafir edeceğimiz Ortadoğu ülkelerinin üst düzey alıcıları, ev tekstiline dair tüm ihtiyacını fuardan karşılamayı planlıyor. Fuarda Ortadoğu ülkelerinin milyonlarca dolarlık sipariş vermesini bekliyorum." Fuar 14 Eylül'e kadar devam edecek.

16 BİNİ AŞKIN ONLİNE BİLET REZERVASYONU

Antalya'nın, turizmin yanında ev tekstili ihracatının da merkezi olacağını vurgulayan Ceyda Erem, şöyle devam etti: "Ruslar, yeni siparişler vermek için uzun zamandır CNR Ev Tekstili Fuarı'nı bekliyor. Fuar için sadece Rusya'dan 16 binin üzerinde satın almacı online bilet rezervasyonu yaptırdı. Yerli alıcıların da yoğun ilgisini çeken fuarı ziyaret edecek alım guruplarına, çok büyük ticaret anlaşmaları imzalamanın yanında, fuar ziyaretlerini kısa bir tatil fırsatına çevirme olanağı da sağlayacak."