Mobilyacılar Londra ve Köln'de olacak

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği haziran ayında iki önemli etkinlikle sektörlerin ihracat çalışmalarına katkıda bulunacak.

Bünyesinde bulunan sektörlerin hakim olduğu ihracat pazarlarını genişletmeye ve yakalanan ihracat rakamlarını artırmaya yönelik çalışmalar yapan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği haziran ayında iki önemli etkinlikle sektörlerin ihracat çalışmalarına katkıda bulunacak. Birlik; 4-7 Haziran tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşecek IMM Möbelmesse 2023 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda Türk mobilyasını, 7-9 Haziran 2023 tarihleri arasında İngiltere'nin Londra şehrinde gerçekleşecek Turkish Carton Packaging UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi) Projesi kapsamında ise karton ambalaj sektörünün tanıtımını yapacak.

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, "İnanıyoruz ki yıl sonu geldiğinde ihracat hedefimizin de üzerinde bir rakama ulaşma başarısını göstereceğiz" dedi.