Karavan sektörünün büyük buluşması

Pandemi döneminde birçok insanın sahip olmak istediği karavanların en gözde modelleri, bugünden itibaren İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı Karavanist'te görücüye çıkıyor.

10 Nisan'a kadar sürecek fuarda 100'e yakın firma ve 150'yi aşkın markanın son teknoloji ürünleri tanıtılacak. Fuarda kendi karavanını tasarlayan kadın girişimcilerin eşsiz karavanları da sergilenecek. Fuar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 30 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuarda 45 bin liradan 1 milyon liraya kadar birçok bütçeye hitap edecek karavan çeşitleri yer alacak. Karavan firmaları isteyenlere fuar esnasında hem satış hem de kiralama yapacak.

TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Karavan severler, 1 Nisan 23.59'a kadar web sitemizden ücretsiz online davetiyelerini alabilecekler" dedi.

1 MİLYON LİRALIK KAMYON KARAVAN

Fuarda her bütçeye uygun karavan bulmak mümkün. Fuarın en çok ilgi çeken ürünü olması beklenen 1 milyon TL değerindeki karavan, 4x4 kamyonlara uygulanmış bir karavan olarak hem yurt içi hem de uluslararası uzun yolculuklara uygun olarak dizayn edilmiş.