İş Bankası'ndan ticari hesapları tek çatı altında toplayan uygulama

Dijitalleşme çağımızdaki önemini her geçen gün daha da artırıyor. Finans sektörü de çevrimiçi dünyanın ayrıcalıklarını kullanarak kullanıcılar için etkin ve kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyor. Açık bankacılık bu sektördeki dijitalleşme yolunda bugüne kadar atılan en büyük adımlarından biri olarak hayatımıza giriş yapıyor.

Açık bankacılık sistemi en kısa tanımıyla daha iyi bankacılık ve finans olanakların müşterilere sunulması için üçüncü parti kuruluşlarla entegrasyonun olduğu bir hizmet modeli. İş Bankası teknoloji ve inovasyonun öncü bankası olarak, Türkiye'de bankalar arasında açık bankacılık alanında bir ilk olan TekCep'i 2019 yılında hayata geçirdi.

İşCep'in özelliklerden biri olan TekCep, firmaların farklı bankalarda bulunan vadeli-vadesiz ticari hesap ve POS hareketlerini ilgili bankaların dijital kanallarına girilmesine gerek kalmadan veya e-postalara bakmadan tek şifre ile tek bir ekrandan takip edilmesini sağlıyor.

İşCep ve Ticari internet şube kanallarından ulaşılabilen TekCep menüsünde yer alan TekEkstre ve TekPOS ile tüzel müşterilere yenilikçi bir açık bankacılık deneyimi sunuyor. TekEkstre özelliği müşterilerin İş Bankası ve diğer bankalardaki hesaplarına ait bakiyeleri ve hareketleri tek bir ekran üzerinden takip etmelerini sağlıyor. TekPOS özelliği ile ise İş Bankası ve diğer bankalardaki POS hareketlerini tek bir ekran üzerinden takip edebilmeleri, bekleyen bakiyeleri topluca görebilmeleri sağlanıyor. Müşterilerimize ücretsiz bir şekilde sunulan TekCep, bu özellikleri sayesinde müşterilerin zamandan tasarruf etmelerine, iş takibini kolayca gerçekleştirmelerine büyük ölçüde yardımcı oluyor.

https://www.isbank.com.tr/is-ticari/tekcep