IBAKTECH'te hedef 4 milyar euroluk iş

Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyük fuarı olan IBAKTECH'te bu yıl 4 milyar euro ticaret hacmine ulaşım hedefleniyor.

Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında kapılarını açacak. Fuar unlu mamul endüstrisi, çikolata, dondurma, tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek. Önceki yıllarda Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölgelerinden gelen 80 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan IBAKTECH, katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sunarken, sektör profesyonellerinin yatırım kararlarında önemli bir rol oynamaya devam edecek. Türkiye'nin önde gelen kuruluşları tarafından da desteklenen fuarda; 4 milyar euro ticaret hacmi gerçekleşmesi hedefleniyor. Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan fuar; 6 salonda, 30 bin metrekarelik alanda organize edilecek.

500 MARKA KATILIYOR

Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, GIDABİL, EKMADER ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun desteğiyle düzenlenecek olan IBAKTECH, Türkiye, Almanya, Azerbaycan, İtalya, Fransa, Slovenya, Ukrayna, Çin, İran, Lübnan ve Suriye'den 300'ün üzerinde katılımcıya ve 500'ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacak.

BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop "Bu yıl 4 günde yaklaşık 4 milyar euroluk ticaret hacminin yaratılmasının hedeflendiği fuar, alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olma konumunu koruyor. Katılımcılar ve ziyaretçiler, bu fuar sayesinde sektördeki gelişmeleri takip ederek yeni bağlantı kuracak" dedi.