Dünyanın mücevheri İstanbul'da parlayacak

WGSN tarafından 55. Istanbul Jewelry Show (IJS) fuarı için hazırlanan Sonbahar & Kış 24/25 Trendleri Semineri'nde dünya mücevher endüstrisini etkileyen değişim sinyallerinin şifreleri paylaşılacak.

WGSN tarafından 55. Istanbul Jewelry Show (IJS) fuarı için hazırlanan Sonbahar & Kış 24/25 Trendleri Semineri'nde dünya mücevher endüstrisini etkileyen değişim sinyallerinin şifreleri paylaşılacak. Fuar organizatörü Informa Markets tarafından Elmas Kule sponsorluğunda düzenlenen Istanbul Jewelry Show (IJS), Doğu Avrupa'dan Yakın Doğu'ya, Rusya'dan Kuzey Afrika'ya, BDT Ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar tüm mücevher sektörü profesyonellerini 55'inci kez İstanbul Fuar Merkezi'nde buluşturacak.

140'I AŞKIN ÜLKEDEN KATILIM

1.500'den fazla firma ve marka ile 140'tan fazla ülkeden 33.500'i aşkın ziyaretçi beklenen fuarda; altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma gibi ürün grupları bir arada sergilenecek. 1986'dan beri mücevher sektörünün önemli firma, marka ve alıcılarını bir araya getiren Istanbul Jewelry Show'un 17-20 Nisan 2024 tarihlerindeki 55'inci edisyonu hakkında detaylı bilgi almak isteyen profesyoneller, www.istanbuljewelryshow.com adresini ziyaret edebilirler.