‘Bayim Olur Musun'a 30 bin yatırımcı geldi

Bayilik ve franchise sektörünün önemli fuarı Bayim Olur Musun yaklaşık 30 bin yatırımcı ve yatırımcı adayın katılımıyla dün başladı. Katılımcı firmaların çoğu yenilikçi iş modelleriyle ön plana çıkıyor.

20 yıldır bayilik ve franchise sektörünün gelişmesinde ve büyümesinde başrolde olan Bayim Olur Musun 21. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı dün başladı. İstanbul Yenikapı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenen fuar 29 Ekim'de sona erecek. Fuarla ilgili olarak, Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, "Bayim Olur Musun 20 yıldır bayilik ve franchise sektörüne ölçülebilir katkılar sağlıyor. Katılımcı markaların rekor düzeyde şubeler açmasına olanak sağlayarak sektörün yatayda ve dikeyde büyümesine zemin oluşturuyoruz. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 21. yılında da büyüme hedefiyle hareket eden yepyeni markaları görücüye çıkarıyor. Ayrıca mevcut bayilerini/ franchiselarını onurlandırmayı önemseyen ve Türkiye'ye ilaveten yurtdışında yeni lokasyonlara açılmak isteyen, yaygın ve tecrübeli markaları da yatırımcı adaylarıyla tanıştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖNCÜ ETKİNLİKLERDEN

Yapılan açıklamada "Bayim Olur Musun Fuarı, 20 yıllık başarılı geçmişiyle franchising sektörünün öncü etkinliklerinden biri. Bu sürdürülebilirlik ekseninde ve güven temelli deneyim; fuarın katılımcılar ve ziyaretçiler üzerindeki olumlu etkisini gösteriyor. Fuar, her yıl yatırımcı adaylarına ve markalara benzersiz iş fırsatları sunarak Türkiye'nin girişimcilik ekosistemine katkı sağlıyor" denildi. Fuarda 30 binin üzerinde ulusal ve uluslararası yatırımcı adayının ziyareti bekleniyor. Yapılan açıklamada "Kapsamlı ziyaretçi ağı, franchise alanında büyümek isteyen markalar için değerli fırsatlar sunuyor" ifadeleri kullanıldı.

FUARDA BAŞARI HİKAYELERİ DE YER ALIYOR

Organizasyon tarafından yapılan açıklamada fuarın her biri benzersiz hikâyesiyle parlayan ve çok farklı sektörlerden markaları ağırladığı ifade edilerek "Bu başarı hikâyeleri, girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmek için cesaret bulacağı gerçek yaşam öykülerini içeriyor. Katılımcı markaların birçoğu, kendi konularında liderlikleri ve yenilikçi iş modelleriyle tanınıyorlar. Fuar bayilik ve franchise dünyasının Türkiye sınırlarını aşan en büyük buluşmasında ve dikkat çeken başarı hikâyelerinin ışığında, zengin yatırım fırsatları sunuyor. Fuar, markalardan gelen, ilham verici başarı hikâyeriyle iş dünyasına ışık tutuyor" ifadelerine yer verildi.