Atrax'e 22 ülkeden 300 firma katılacak

Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi Fuarı ATRAX, binlerce sektör profesyonelini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 2024'te 11'incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi Fuarı ATRAX, binlerce sektör profesyonelini bir araya getirmeye hazırlanıyor. 22 ülkeden 300'den fazla firmanın ürünlerini sergileyeceği fuar; eğlence ve oyun alanları, tema parklar, su parkları, havuz ve spa merkezleri, spor, açık hava aktivite alanları, park, peyzaj, yeşil alanlar, bahçeli yaşam, tesis güvenliği ürünleri ve daha birçok seçeneğiyle sektörünün gelişmesine yeni bir ivme kazandıracak.

11 OCAK'TA YAPILACAK

Bu kapsamda ATRAX 2024; eğlence ve park alanları sektöründeki güncel konseptlerden, oyun sektöründeki son teknolojilere kadar ele alınacak konferans programlarıyla ziyaretçilerini buluşturacak. İstanbul Fuar Merkezi Hall 5 ve Hall 8, 11-12 Ocak 2024 tarihlerinde Sosyal Bahçe Konferans Alanı ve Havuzlu Bahçe Seminer Alanı olarak kullanılacak.