8 bin iş insanı geliyor! Dünyanın enerjisi İstanbul'da buluşuyor

Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Depolama, E-Mobilite ve Dijitalleşme Fuarı 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Başta Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, Rusya, Hindistan, Amerika, Çin, Tayvan ve Kore'den olmak üzere 38 ülkeden 2 bin 500'ü yabancı toplam 8 bin iş insanı enerji sektöründeki son teknoloji ürünleri yerinde inceleyecek. Yatırım, inovasyon ve teknoloji hedeflerini bir arada sunan fuar bu sene de sektörün enerji çekim merkezi olacak.

EKOLOJİ ÖN PLANDA

Fuardaki B2B Alım Heyeti Programı kapsamında ise ihracatçı firmalar, hedef ülkelerden gelen uluslararası satın alma heyetleri ile ikili iş görüşmesi yapma fırsatı bulacak. Başta Bağımsız Devletler Topluluğu, Balkan Ülkeleri, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden gelen sektör profesyonelleri bir araya gelecek. Ekolojik anlayışı yatırım hedefleri ile birleştiren fuar Alım Heyetleri Programı ile yatırımcıların çekim merkezi konumunda olacak.

ELEKTRİKLİ OTOMOBİL TEKNOLOJİLERİ

Değişen dünyada sürdürülebilir bir gelecek için özellikle güneş enerjisi konusunda küresel ticaret platformu olarak sektöre yön vermeyi hedefleyen fuar, güneş paneli üreticilerinden elektrik depolama çözümlerine, elektrikli otomobil, otobüs ve drone'lardan elektrikli araç sarj sistemlerine, enerji verimliliği, akıllı finansman yöntemlerinden siber güvenlik sistemlerine kadar yüzlerce katılımcı şirketi ve uzmanı bir araya getirecek.