1100 bebek markası yeni işbirlikleri için buluşacak

Çocuk nüfus oranı arttıkça önemli bir pazarı da beraberinde getiriyor.

Çocuk nüfus oranı son araştırmalara göre dünyada yüzde 30, Türkiye'de ise yüzde 26 oranında seyrederken önemli bir pazarı da beraberinde getiriyor. Uluslararası pazarda yeni işbirlikleri kurmaya imkan sağlayacak dev organizasyon, sektör temsilcilerini 7-10 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde 'CBME Türkiye Uluslararası Fuarı'nda bir araya getirecek.

2023 MODASI FUARDA

Bebek ve çocuk tekstil ürünleri, bebek bakımı, mobilya, ev tekstili, araç-gereç ve oyuncak sektörüne yönelik birçok ürün sergilenecek. 4 gün sürecek olan fuarda; bebek, çocuk taşıma ve güvenlik araç gereçleri, bebek bakımı ve beslenmesi, oyuncak ve bisiklet, anne, bebek, çocuk, genç tekstil ve aksesuvarlarıyla mobilya ve ev tekstili ürünleri dahil olmak üzere 65 binin üzerinde yeni sezon modeli katılımcıları bekliyor olacak. 1100'ün üzerinde katılımcı markanın, İlkbahar-Yaz 2023 sezon koleksiyonlarının yanı sıra farklı tarz ve tasarımlarda hazırladıkları özel modelleri ise mağazalardan önce ilk kez fuarda sergilenecek.

ORGANİK TEKSTİLE İLGİ ARTTI

Sürdürülebilirliğin son yıllarda tekstil sektöründe belirleyici olması, pazarda ekolojik ve organik tekstile olan ilginin artması neden oldu. Bu durum dünyanın önde gelen pamuk üreticilerinden biri olan Türkiye'nin bebek çocuk hazır giyim sektöründe avantajlı konumda olmasına olanak sağladı. 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı'nda değişen dünya ve iş koşullarında sürdürülebilir bir büyümenin nasıl gerçekleşebileceğinin de önemine vurgu yapılacak.