Bu hafta Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim seçildi? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?

Yemekteyiz'de kazanan ve elenen isim hakkında araştırmalar yapılıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yapım ilgi ile takip ediliyor. Bugün yayınlanan yeni bölüm ile bir isim 15 bin TL'nin sahibi olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Bu hafta Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim seçildi?


Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci olan isim merak edildi. Heyecanla ve ilgi ile takip edilen yapım hafta içi her gün TV 8'de karşımıza çıkıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Bu hafta Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim seçildi?

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM SEÇİLDİ?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi henüz belli olmadı. Puan durumu açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Yemekteyiz'de diskalifiye şoku! Zuhal Topal affetmedi: "Benim sınırlarımı zorlama"

YEMEKTEYİZ ESMA KİMDİR?

Esma Ateş 30 yaşında. Annesi Adanlı, babası Vanlı. Bekar olan güzel yarışmacı televizyon sektöründe de yer aldı. Kendisini Erol Köse keşfetti ve Karakuyu programını birlikte yaptı. 1 Numara Magazin programında ise Volkan Öksüz ile birlikteydi. 100 bölüm boyunca Numberone Türk TV'de izleyicilerin karşısına çıktı. Terazi burcu. Yemek yemeyi çok seviyor. Kadınların bakımlı ellere sahip olması ve zarifliği önceliği. Şu anda da güzellik ve bakım merkezi var.