Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu. TV 8'de yayınlanan yemek yarışmasında cuma günü bir kişi 15 bin TL'yi kazandı. Her gün birbirinden farklı kişilerin yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? İşte konuya dair merak edilenler...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Büyük mücadelenin yaşandığı programda her gün yemek tadımının ardından puan durumu belli oldu. Bugün hafta boyunca toplanan puanlara göre bir isim 15 bin TL'yi kazandı. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında cuma günü yapılan tadım bölümünün ardından puanlar tek tek açıklandı. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği, kıyasıya rekabetin ekranlara geldiği yarışmada, Zuhal Topal'dan ve yarışmacılardan toplamda 12 puan alan Elvan Hanım haftayı sonuncu olarak tamamlayarak 15 bin TL'ye veda eden ilk isim oldu.

Yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan toplamda 19 puan alan final günü yarışmacısı Turgay Bey ise haftanın dördüncüsü oldu. 23 puan toplayan Aysel Hanım da 15 bin TL'ye veda ederek haftayı 3. olarak tamamladı.

Rakiplerinden 22 Zuhal Topal'dan ise 7 puan alan Emrah Bey toplamda 29 puanla haftanın birincisi oldu. Bu haftanın kazananı olan Emrah Bey 15 bin TL'nin sahibi oldu.

21 puan yarışmacılardan, Zuhal Topal'dan da 6 puan alan Cansu Hanım 27 puanla ikinci olarak haftayı tamamladı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 4 KASIM PUAN DURUMU

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Kasım puan durumu açıkladı.

Emrah Karakaya 4

Elvan Akduman 5

Cansu Ateş 4

Turgay Samet Kaynar 4

Zuhal Topal 6

TOPLAM: 23