Zeytin Dalı'ndan acı haber geldi! Cenaze namazını babası kıldırdı... ''Burada yatan benim oğlum''

Zeytindalı bölgesinde şehit düşen Teğmen Talha Bahadır, Yalova'da toprağa verildi. Cenaze namazını kıldıran acılı baba, “Burada yatan benim oğlum, vatana feda olsun” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörden arındırdığı Zeytindalı harekatı alanında teröristler tarafından üs bölgesine füze saldırısı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan İstihkam Teğmen Talha Bahadır kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırı sonrası terör hedefleri vuruldu ve ilk belirlemelere göre 24 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada "Şehidimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır" açıklamasında bulundu. Şehit Bahadır Gaziantep Havalimanı'ndaki törenin ardından memleketi Yalova'ya uğurlandı

VATANI İÇİN ŞEHİT OLDU

Şehit Talha Bahadır, memleketi Yalova'da binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazını babası Hakkı Bahadır kıldırdı. Baba Bahadır, "Burada yatan benim oğlum. Dini, imanı, vatanı, milleti, bayrağı ezanı için şehit oldu. Biz değil bir tane Talha, binlerce Talha'yı dini, imanı, vatanı, milleti için feda ederiz. Bundan hiçbir zaman korkmadık. O hainler, o soysuzlar bilsin ki biz burada dimdik ayaktayız" dedi. Törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, şehidin ailesinin acısını paylaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da şehidin babasını Hakkı Bahadır'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti.

'BUGÜN DÖNECEKTİ'

Acılı baba Hakkı Bahadır, "En son önceki akşam görüştük. Normalde yarın (bugün) Suriye'deki görevi bitip Malatya'ya birliğine dönecekti ama takdiri ilahi" dedi.