Uslanmıyor Bu şarkı sözleri nedir? Zeynep Bastık'tan Uslanmıyor Bu şarkısı video dinle!

Zeynep Bastık'ten 'Uslanmıyor Bu' şarkı sözleri, Kardeşlerim adlı dizinin tanıtım görüntüleriyle gündeme geldi. Kardeşlerim dizisinde Asiyenin seslendirdiği 'Uslanmıyor Bu' adlı şarkı büyük ilgi gördü. Peki 'Uslanmıyor Bu' şarkı sözleri nedir?

Kardeşlerim dizisinde 'Uslanmıyor Bu' şarkısı Zeynep Bastık'e ait. ATV ekranlarında 11 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Kardeşlerim dizisinde Asiye'nin seslendirmiş olduğu 'Uslanmıyor Bu' şarkının sözleri ve şarkıyı söyleyen şarkıcı merak konusu oldu. İşte Uslanmıyor Bu' şarkı sözleri ve Zeynep Bastık'in kimdiri hayatı ve kariyeri...

'USLANMIYOR BU' ŞARKI SÖZLERi

Ay ay ay ay yanıyorum

Ay ay ay ay çok fena

Ay ay ay ay yağ yağmur

Mum misali eriyorum

Eyvah yürüyorum bak

Ateşe doğru

Bir şey yap

Bu aşk bu

Allah'tan korkmaz

Kuldan utanmaz

Heyhat

Ama sen onu gel anlat kalbe

Yürüyor önümde büyük harbe

Darbe üstüne darbe

Uslanmıyor bu

USLANMIYOR BU - ZEYNEP BASTIK - DİNLE


ZEYNEP BASTIK KİMDİR, YAŞI VE BOYU KAÇ?

Zeynep Bastık 28 yaşında boyu ise 1,63.

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı. Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu cover'lar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı.

Bastık, ağırlıkla akustik ve elektronik müzik icra etmektedir. Tolga Akyıldız'a göre Aylin Aslım, İzel, Ferda Anıl Yarkın, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Jabbar, Tarkan, Mustafa Sandal, Şebnem Ferah, Harun Kolçak, Ajda Pekkan, Nilüfer, Kerim Tekin, Şahsenem, Pinhâni ve Sezen Aksu gibi isimlerin eserlerini seslendirmesi ve muhtelif isimlerle düet yapıp yayımlaması, dijital dünyanın müzisyenliğine katkısına örnektir.Bastık bu avantajla ön plana çıkabilmiştir. Hemen aynı aralıkta çıkış yakalayan Can Ozan da Bastık'la yaptığı düet sonrasında dinlenme oranının kayda değer bir artışa geçtiğini ifade etmiştir.