Bu test saç baş yolduracak cinsten! En az yüzde 2'lik kısım... Zeka testi tutkunları buraya!

Zeka testi tutkunları bu teste bayılacak. Onlarca zarın bulunduğu görselde başarı oranı çok düşük. Beyninizi allak bullak edecek bu bu zeka testinde 10 kişiden 2'si kolaylıkla sonuca ulaşabildi. Belli bir süre içinde fark etmeniz gereken bu zeka testinde 7 benekli zarı keşfetmeniz gerekiyor. İşte hem eğlendiren hem de zihin açan o test...

Bu test saç baş yoldaracak cinsten! En az yüzde 2'lik kısım çok kolay ulaşabildi. Beynizmizin bizi aktardığı yanılsamalar olarak karşımıza çıkan bu zeka testinde 7 benekli zarı en kısa süre içinde bulmanız lazım. Dikkat gerektiren bu testte bir zarı bulmak için uzun uğraşlar vereceksiniz...

Bulmaca, oyun şirketi Casumo tarafından yaratıldı ve geleneksel olarak hile yapmak için kullanılan sadece bir çarpık zar içeriyor.

Ancak bu bulmacada hile yapmanın bir yolu yoktur ve yalnızca büyük sabrı olanlar benekler denizinde tek zarları görebilir.

7 BENEKLİ ZARI BULABİLDİN Mİ?

Daha dikkatli bakarsanız sonuca ulaşacaksınız.

İllüzyon ya da yanılsama, duyu yanılsaması ve yanılsama olarak bilinir. Gerçek bir nesnenin duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesidir.

Gerçeklikteki fiziksel olayların algılanması sırasında yalnız bir nesnellik içinde kayda geçirilmez, sürekli değişim gösterebilir, kimi düzeltim ve bütünlemelerden geçirilerek; okunan bir kitaptaki kimi dizgi yanlışlıklarının farkına varılamaması örnek gösterilebilinir.

Cevaba ulaşmak isteyenler sol alt köşedeki yedi noktalı küpü görebilmelidir.

Siz fark ettiniz mi?