Zehra Güneş'in son paylaşımı baş döndürdü... Güzelliği ile mest etti

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en dikkat çeken isimlerinden olan Zehra Güneş, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Her paylaşımı ile adından söz ettiren Zehra Güneş, son paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. Güneş'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızda gösterdiği başarılar ile kariyer basamaklarını hızla çıkan Zehra Güneş, şimdilerde Vakıfbank'ta forma giyiyor. Zehra Güneş, Tokyo Olimpiyatları'nda ilgiyi üzerine çekmişti.

Başarısı ve güzelliği ile adından söz ettiren genç voleybolcu Güneş, Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Eren Dişli ile mutlu bir birlikteliği olan Zehra Güneş, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Güneş, yaptı her paylaşımla gündeme geliyor.

Geçtiğimiz gün 1,7 milyon takipçili olan Instagram hesabından paylaşımda bulunan Güneş, sosyal medyayı salladı. Güneş'in pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Güneş daha yeni açıyor", "Ana sayfama Güneş doğdu", "Türkiye'nin gururu" ve "Ben bayıldım siz devam edin bu ne güzellik offff" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Zehra Güneş'in son paylaşımı;