O Ses Türkiye Yunus Kırmacı nereli, Instagram hesabı nedir? Yunus Kırmacı kimdir, kaç yaşında?

Yunus Kırmacı, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Yunus Kırmacı , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Yunus Kırmacı kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Yunus Kırmacı , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Yunus Kırmacı 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Yunus Kırmacı kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin onuncu sezonunda kör eleme turu devam ediyor. Bu turda yer alan yarışmacılardan Yunus Kırmacı, yeni bölümde performansıyla damga vurdu ve dört jüri üyesini döndürmeyi başardı.

YUNUS KIRMACI KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Yunus Kırmacı, 26 yaşında. Aslen Erzurumlu. Yarışmaya da Erzurum'dan katılan yarışmacı, müzisyenlik yapıyor. Arkeoloji mezunu. Erzurum'da çeşitli mekanlarda sahneye çıkıyor. Yaklaşık beş senedir sahneye çıkıyor. Cover türküler, Anadolu rock başta olmak üzere çeşitli tarzlarda şarkı söylüyor.

HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye'nin beşinci bölümünde sahneye çıkan Yunus Kırmacı, "DAĞLARA KÜSTÜM ALİ" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla dörtte dört yaptı. İlk turu geçen Yunus Kırmacı, Murat Boz'un takımına katıldı. Murat Boz Oğuzhan Koç'u blokladı. Ebru Gündeş ise Beyazıt Öztürk'ü blokladı.