Yunus Güner kimdir, ölüm nedeni nedir? Oyuncu Yunus Güner kaç yaşında, nereli, hastalığı neydi?

Yunus Güner, 49 yaşında hayatını kaybetti. 'Sonradan Görmeler', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe' gibi projelerde yer alan oyuncu Yunus Güner'in hayatı ve kariyeri, acı haber üzerine araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Yunus Güner kimdir, ölüm nedeni nedir, kaç yaşında, nereli, hastalığı neydi?

Oyuncu Yunus Güner'in ölüm haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir çok dizi ve film projelerinde yer alan ve dönemin usta tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter'in öğrencisi olan 49 yaşındaki oyuncu Yunus Güner, Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Çıkan haber üzerine internet aramalarında "Yunus Güner kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni nedir, hastalığı ne?" gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

"ÇOK ERKEN OLDU YUNUS"

Acı haberi ise sanatçı Süha Uygur, duyurdu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Uygur, üzüntüsünü, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik. Çok erken oldu Yunus... Nurlar içinde uyu güzel adam." sözleriyle dile getirdi. Takipçileri ise Süha Uygur'a başsağlığı mesajları ile destek oldu.

YUNUS GÜNER ÖLÜM NEDENİ NEDİR? HASTALIĞI NEYDİ?

Yunus Güner, Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 49 yaşında hayatını kaybetti.

"AŞKSIZLIK HASTALIĞI KANSER GİBİ YAYILDI"

Yunus Güner son röportajında, "Aşksızlık hastalığı kanser gibi yayılıyor. Bireyselleşelim, özgürleşelim derken ipin ucunu fena kaçırdık. Geçmişte de aşk acısı yaşanıyordu ama kimse canı yandı diye aşktan kaçmıyordu. Oysa günümüzde çoğunluk aşktan kaçıyor ya da onu bilinçsizce tüketiyor" demişti.

"YILDIZ KENTER'İN ÖĞRENCİSİYİM"

Samimiyetin önemine dikkat çeken Güner, "Samimiyet sadece aşkta değil, hayatın her alanında şart! Özellikle de oyunculukta! Ben bugüne kadar hep kendimi tüm samimiyetimle ifade edebileceğim işlerin içinde yer almayı seçtim. Yıldız Kenter'in öğrencisiyim, çok şanslıyım! İyi oyuncunun güzelleştiğini, kötü oyuncunun ise çirkinleştiğini bilenlerdenim. Bundan böyle daha çok projede yer almak istiyorum ama tercihim yine beni güzelleştirecek işlerden yana olacak. İyi oyuncuların çoğu hem hayatta hem de sahnede samimidir. Ben de kendi adıma bunun mücadelesi içindeyim. Bunu yapabilenler; namuslu oyuncular!" ifadelerini kullanmıştı.

YUNUS GÜNER KİMDİR?

Özellikle Dudaktan Kalbe dizisindeki Namık karakteri ile hafızalara kazınan Yunus Güner 49 yaşındaydı.

Yunus Güner; Evli ve Öfkeli, Gulyabani, Mavi Pansiyon, Dudaktan Kalbe, Duvar, Bütün Çocuklarım projelerinde yer almıştı.

Yunus Güner 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Konservatuvarı bitirdikten sonra birkaç dizide rol alan oyuncu, sonra dört sezon Tiyatro İstanbul'da çalıştı.

'Sonradan Görmeler', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe'de rol alan oyuncu son olarak "Evli ve Öfkeli" adlı yapımın kadrosunda yer aldı.

11 Kasım 2021 tarihinde Beyoğlu'ndan bulunan evinde kalp krizi geçirerek hayata veda etti.

Yunus Güner, 'Dudaktan Kalbe' adlı uyarlama dizide 'Namık' karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştı.