31 Aralık 2021 Cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz yıl uygulanmıştı. Aralık ayına girdiğimiz ilk gün itibariyle internet aramalarında bu yıl yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu. Peki Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık 2021 Cuma günü yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?

Yılbaşı 30 Aralık 2021 sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı gündemde. Geçtiğimiz yıl Koronavirüs vaka sayılarındaki yükseliş nedeniyle yılbaşında uygulanan kısıtlama bu yılda uygulanıp uygulanmaycağı araştırılmaya başlandı. İnternet aramalarında "Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık 2021 Cuma günü yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?" sorusuna yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Yılbaşında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Yeni yıl kutlamalarında ile ilgili hangi tedbirlerin uygulanacağına yönelik resmi açıklama yapılmadı.

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yürürlüğe konmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkma yasağının bu yıl uygulanıp uygulanmayacağı konusunda henüz bir netlik bulunmuyor.

Konuyla ilgili güncel bilgiler gelmesi halinde haberimize eklenecektir.