Yiğit Marcus Aral'ın başı fena halde dertte! Şevval Şahin ile yemek yediği için Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle denize atmıştı... O davada yeni gelişme!

Şevval Şahin'in Kerem Kamışlı ile yemeğe çıkmasının ardından kısa bir ayrılık yaşadığı Yiğit Marcus Aral kıskançlık krizi yaşadı. Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı sandalye ile birlikte denize atmasının ardından davalık oldu. Davayla ilgili mekandaki görüntülere ilişkin bilirkişi raporu geldi.

Yiğit Marcus Aral, ayrıldıkları dönemde Şevval Şahin'in Kerem Kamışlı ile yemeğe çıkmasını öğrenmesiyle restoranı bastı. Aral, Kamışlı'yı sandalyesi ile birlikte denize attı. İkili yaşanan bu olayın ardından davalık oldu. Restoranın garsonlarının ifadeleri de ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; 34 yıl hapsi istenen Yiğit Marcus Aral'ın yargılandığı davada, olayın geçtiği mekandaki görüntülere ilişkin bilirkişi raporu geldi. Raporda Kamışlı'nın denize atıldığı anların olmadığı belirtildi. Aral'ın mekan içi görüntülerde olay çıkardığı ve Şahin'le arbede yaşadığına dair anlar yer aldı.

İstanbul Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk celsesi geçen Kasım ayında görüldü. Kerem Kamışlı Kocaeli'de olduğu için Yiğit Marcus Aral'ad koronavirüs olması nedeniyle mahkemeye katılmadı.

Tanık garsonlar yaşananları anlattı. Garsonlar, Kerem Kamışlı'nın denize attıkları masa örtüsü sayesinde kurtulduğunu söyledi. İfadelerine devam eden garson, yüzme bilen bir insanın bile boğulma ihtimali olduğunu ve Yiğit Marcus Aral'ın polis gelmeden kaçtığını söyledi.

Bilirkişi Yiğit Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'yı denize attığına dair kayıt olmadığını ancak restorandaki kameralarda yaşananlara dair rapor hazırladı.

Raporda garsonun Yiğit Marcus Aral'ı ana giriş bölümünde kolundan tuttuğunu ancak Aral'ın işletmenin iç bölümüne gittiği ve tekrar ana giriş bölümüne dönüp iç bölüme doğru parmak salladığı anlatıldı.

Daha sonra Şevval Şahin'in o noktaya gelerek Yiğit Marcus Aral ile karşılıklı konuşup, tartıştığı kaydedilen raporda ikili arasında ufak çaplı arbede yaşandığı da vurgulandı.

Tüm bu yaşananların ardından garsonların Yiğit Marcus Aral'ı dışarı çıkardığı bu esnada Şevval Şahin'in de o noktada olduğu görülürken, Aral'ın da yürüyerek uzaklaştığı belirlendi.

Sonrasında Şevval Şahin'in dışarı çıkıp biraz ilerlediği belirtilen raporda, Şahin'in işletmeye geri döndüğü kaydedildi.