Yer çekimine kafa tuttu, ağızları açık bıraktı! Uçan geyik sosyal medyada viral oldu

Yer çekimine kafa tutarak fizik kurallarını altüst eden geyiğin görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Çevreci sivil toplum kuruluşu WildLence Eco Foundation'ın ''Uzun ve yüksek atlamada altın madalya buraya gidiyor…'' notuyla paylaştığı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hindistan'da yoldan geçerken metrelerce yükseğe zıplayan uçan geyik videosu binlerce beğeni aldı.

Hindistan'da çevreci sivil toplum kuruluşu WildLence Eco Foundation'ın "Uzun ve yüksek atlamada altın madalya buraya gidiyor..." notuyla paylaştığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. Büyük ilgi gören ağır çekim videoda nehirden çıkan ve toprak yoldan hiç zorlanmadan atlayan benekli bir geyik görülüyor.

Independent Türkçe'nin haberine göre, Hindistan merkezli çevreci sivil toplum kuruluşu WildLence Eco Foundation, sosyal medya hesabında videoyu, "Uzun ve yüksek atlamada altın madalya buraya gidiyor..." ifadeleriyle paylaştı.

Dünyanın en yaşlı akvaryum balığı... Methuselah ile tanışın

Heyecan verici ağır çekim videodaki benekli geyik nehirden çıkıyor ve toprak yolsan zahmetsizce atlıyor. Benekli geyiğin videoda bir insan boyu kadar yükseğe çıktığı görülüyor. Video geyiğin yolun diğer tarafındaki çalılıklara atlamasıyla sona eriyor.

Paylaşımda canlının ne tür bir geyik olduğu belirtilmese de avcılık blogu Hunting Heart'ın bildirdiğine göre Hindistan'a özgü bir tür olan benekli geyik tehdit altındayken yüksek bir mesafeye zıplayabilir.

TAM ANLAMIYLA UÇUYOR

Sosyal medyadaki vahşi yaşam meraklıları hayvanın atlayışını son derece etkileyici buldu. Benekli geyiğin gösterdiği akrobasiden etkilenen bir kişi şu ifadeleri kullandı:

"Vay canına hiç kimsenin bu kadar uzağa sıçradığını görmemiştim ama bu tam anlamıyla uçuyor. Bir diğeriyse şunları ekledi: Evet altın madalya cesur 'Geyik'e gidiyor. Ne büyük bir sıçrama! Buna inanamıyorum."

İki yıl önce ABD'nin Arizona eyaletinde görülen bir pekari de hızıyla büyülemişti.

Koyunlarını gören çoban çılgına döndü! Köpekleri kafalarından vurarak öldürdü

Köyün içme suyu şebekesinden çıktı! 1 metrelik yılan derisi görenleri şaşkına çevirdi

Dünyanın en yaşlı akvaryum balığı... Methuselah ile tanışın