Yeni polemik başladı! Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a: 'Sana kaldı herkesi uyarmak'

Demet Akalın, haklarında aşk iddiası çıkan Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu'nu daha önce uyardığını söylemişti. Bu sözlere eski arkadaşı Lerzan Mutlu'dan polemik çıkaracak bir karşılık geldi.

Lerzan Mutlu ile Demet Akalın arasında yeni bir polemiğin ilk adımları atıldı. Her şeyi başlatansa Akalın'ın Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu hakkında çıkan aşk iddialarına yönelik olarak, 'Ben her iki tarafı da uyardım' yorumu oldu.

Akalın'ın bu yorumuna eski arkadaşı Lerzan Mutlu'dan beklenmedik bir açıklama geldi. Sosyal medyadan yorum olarak paylaşımda bulunan Mutlu:

"Sana kaldı herkesi uyarmak! Sen insanların asla iyiliğini falan istemiyorsun! O anda işine nasıl gelirse! Gündemde nasıl kalırsan o taraftasın! Tek yaptığın insanların arasını bozmak!

Ya ben de senin yaptığın gibi dedikodusunu yaptığın insanları uyarırsam etrafında dostun kalmaz! Hayır, böyle konuşuyorsun bilmesem inanacağım. Ulan söylemediğim şeyi söylemiş gibi insanlara söyleyip beni küstürdün. 'İyiyim' diye takılma senin gerçeğini bilene komik oluyor." ifadelerini kullandı.