Yeni Kurtlar Vadisi deniyor! 'Yalnız Kurt'tan detaylar gelmeye başladı

Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt, yeni Kurtlar Vadisi olarak lanse edilmişti. Ünlü televizyon gazetecisi Yüksel Aytuğ, köşe yazısında dizinin çok merak edilen konusunun detaylarına yer verdi.

Osman Sınav'ın yeni Kurtlar Vadisi adıyla duyurulan dizisi Yalnız Kurt, yakın zamanda ekrana taşınacak. Gazeteci Yüksel Aytuğ, köşesinde diziye yer verdi.

Aytuğ, "Kurtlar Vadisi ile Türk dizi tarihinde adeta milat yerine geçen yeni bir kulvarı inşa eden Osman Sınav'ı iyi tanırım. Yakın tarih ve Türk kültürü üzerine son derece bilgilidir.

Haberlerin satır aralarını analiz etmeyi iyi bilir. Mafyatik ilişkiler ve derin devlet konularıyla ilgili adeta bir puzzle ustasıdır. Üstelik kendi hikayelerine kaynak oluşturacak olay ve karakterleri, gerçek hayatın içinden seçer ve senaryoya dönüştürür." tanımlamasını yaptı.

Dizide 1950'li yıllardan günümüze doğru ilerleyen bir hikaye olduğunu belirten Aytuğ, yazısında bu konuya şu ifadelerle yer verdi:

"İşte bu nedenle NATO'ya üye olduğumuz 1950'li yıllardan başlayarak, ülkemizin başına örülen çorapların tek tek sayılıp döküleceği Yalnız Kurt'u büyük bir merakla bekliyorum.

Bu arada yılların tecrübesi Cihan Ünal'ın sadece sesiyle bile bir yapımı nasıl domine ettiğini fragmanlarda bir kez daha gördüm. Harika metinler, Cihan Ünal'ın etkileyici sesiyle hayat bulup, adeta insanın içine işliyor."