Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci'den evlilik teklifi almıştı... Özge Yağız açıklamasıyla şoke etti

Yemin dizisi ile yıldızı parlayan ver partneri Gökberk Demirci ile bir süredir aşk yalayan güzel oyuncu Özge Yağız, önceki gün objektiflere yansıdı. Gökberk Demirci'den aldığı evlilik teklifi ile uzunca bir süre konuşulan güzel oyuncu Özge Yağız, son açıklaması ile kafaları karıştırdı. Yağız, ''Geçtiğimiz Eylül ayında evlilik teklifi aldım. Şu an evlilik düşünmüyorum.'' dedi.

Şimdilerde Baba dizisinde hayat verdiği Büşra karakteri ile izleyici karşısına çıkan Özge Yağız, yıldızının parlamasını sağlayan Yemin'deki partneri Gökberk Demirci ile mutlu bir birliktelik yaşıyor.

EVLİLİK SORULARINA ŞAŞIRTAN YANIT

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Özge Yağız, basın mensupları ile sohbet etti. Güzel oyuncu, evlilik sorularına verdiği yanıtla şaşırttı.

"EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Gökberk Demirci'den aldığı evlilik teklifini ardından bu yaz evlenmesi beklenen Özge Yağız, "Geçtiğimiz Eylül ayında evlilik teklifi aldım. Şu an evlilik düşünmüyorum. Çok iyi giden bir ilişkimiz var" dedi. Ünlü oyuncunun açıklaması şaşkınlık yarattı.