Zuhal Topal affetmedi: ''Benim sınırlarımı zorlama'' Yemekteyiz'de diskalifiye şoku!

Hafta içi her gün TV 8'de yayınlanan Yemekteyiz izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan yarışmada 5 farklı isim her gün farklı bir yemek yaparak puan toplamaya çalışıyor. Bu hafta gelen yarışmacılar arasında Esma Hanım'ın tavırları hem yarışmacılar hem de Zuhal Topal'ın tepkisini topladı.


Ekranların en çok izlenen yemek yarışmalarından olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün TV 8'de yayınlanıyor. Haftanın finalinde yaşanan olaylar seyirciyi televizyon karşısına kilitledi. Bir yarışmacının yemek boyunca verdiği tepkilere dayanamayan Zuhal Topal, bombayı patlattı. Yarışmacı haftanın başından bu yana çok konuşan bir isim haline geldi...

YEMEKTEYİZ'DE DİSKALİFİYE ŞOKU!

TV 8'in sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her gün ekrana geliyor. Puanlar ve yarışmacılara yaptığı yorumlar sayesinde gündem olan Esma Ateş'in, İsmet' Bey'in yaptığı salatada soğan olduğu için yemek istemedi. Bunun üstüne sinirlenen Zuhal Topal, "Yemek zorundasın" diyerek uyardı. Esma Hanım da "Bir kaşık aldım, tamam mıdır?" deyince ortalık gerildi.

Zuhal Topal bu olaylar karşısında "Benim sınırlarımı zorlama" diyerek tepkisini gösterdi. Zuhal Topal tarafından uyarılan Esma Hanım, masayı terk etti.

Zuhal Topal, "Bizim başımıza ilk kez gelen bir şey bu. Kendisi şu dakikadan itibaren programda olmayacak. Onun bugüne kadar sizlere vermiş olduğu puanlar silinecek. Diğer yarışmacıların verdiği puanlar üzerinden bir hesaplama yapılıp, o puanlar ve benim puanlarım toplamında birinci belirlenecek. Onu evine bırakmak isteyen ulaştırma görevlisine de hakaretler etmiş. Bunun bir yaptırımı olacak" dedi.