Yasmin Erbil'den Yusuf Yosi Özlevi'nin eşi Cansu Miasu'ya cevap: Şöhret için iftira atmak 90'larda kaldı

Ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Miasu Özlevi, eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini aldattığı üç kadın olduğunu açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programında da o isimlerden birinin ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil olduğu açıklandı. Yasemin Erbil, sosyal medya hesabından açıklama yaparak ''Şöhret için iftira atmak 90'larda kaldı'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in adı sosyal medya fenomeni Cansu Miasu Özlevi'nin eşi Yusuf Yosi Özlevi ile adı aşk dedikodularına karıştı. Cansu Miasu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşinin kendisini üç kadınla aldattığını açıklamıştı.

Söylemezsem Olmaz programında ise üç kadından birinin Yasmin Erbil olduğu iddia edildi. Sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberlere yanıt veren Yasmin Erbil, şu ifadeleri kullandı:

"ÜNLÜ OLMAK İÇİN İNSANLARA İFTİRA ATMAK 90'LARDA KALDI"

"İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90'larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin."

Yasmin Erbil'in avukatı Murat Teber de konuyla ilgili hukuki süreci başlattıklarını "Bir TV programında müvekkilim Yasmin Erbil hakkında yalan, iğrenç ve insanlık onuru ile bağdamayacak şekilde asılsız ithamlar içeren ifadeler kullanılmıştır. Müvekkilim söz konusu kişileri hiçbir surette tanımamaktadır. Bu yalan ve çirkin ifadeleri kullanan muhatap hakkında tüm hukuki süreçler başlatılmıştır." sözleri ile açıkladı.