Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz aslen nereli, sevgilisi kim?

Yasin Obuz, 28 Şubat 2022 tarihinde ekrana gelen Survivor All Star'da haftanın 3. eleme adayı seçildi. TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022'de dün akşam haftanın son dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Nefes kesen yarışmanın ardından eleme adayı seçilen Yasin Obuz'un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir, sevgilisi kim?

Yasin Obuz, dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında 3. eleme adayı seçildi. Yasin Obuz'un hayatı ve kariyeri eleme adayı seçilmesi ile birlikte merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın konseyde düzenlenen oylamaya göre yarışmadakı 3. eleme adayını açıklaması üzerine internet aramalarında "Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, nereli?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Üç kardeş olan Yasin Obuz, küçük yaşlardan beri sporla yakından ilgilenmektedir. 1998 yılında ilk spor lisansını çıkarttı. Amatör olarak ve profesyonel olarak futbol ile ilgilenen Yasin Obuz, ek olarak 2 yıl kadar jimnastik ile ilgilendi.

Yasin Obuz Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümü mezunudur. Üniversite okuduğu yıllarda fitness, futbol, yüzme gibi alanlarda kendisini geliştirdi. Üniversite yıllarının son dönemlerinde yemek yapmaya merak salan Yasin Obuz, mutfak yemeklerini yapma üzerine eğitimler aldı ve kendisini aşçılık alanında geliştirdi.

Spordan daha çok yemek yaparken mutlu olan Yasin Obuz, yemek mutfağını iyice öğrenmek için yaklaşık olarak 20 kadar ülkeye seyahat etti. Buralarda farklı yemek kültürlerini gördü ve nasıl yapıldığı üzerine birçok tecrübe edindi.

SURVİVOR YASİN EVLİ Mİ?

Survivor yarışmacıları hakkında merak edilen bir diğer konu da evli mi bekar mı oldukları oluyor. Survivor Yasin Obuz'un medeni hali bekardır.

YASİN OBUZ'UN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Survivor 2020'de gönüllüler kadrosunda yer alan Yasin Obuz, 1.83 m boyunda ve 82 kilo ağırlığındadır.

SURVİVOR YASİN OBUZ INSTAGRAM HESABI

Survivor 2022 All Star sezonunda yarışacak Yasin Obuz, Instagram'da yasinobuzofficial kullanıcı ismiyle yer alıyor. Survivor Yasin'in şu an bir milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor.

YASİN OBUZ'UN KATILDIĞI YARIŞMALAR

Yasin Obuz, ilk olarak Kanal D' de yayınlanan Kısmetse Olur programına katıldı. Bu programdan sonra Yemekteyiz'e katılan Yasin Obuz buradaki eğlenceli yapısıyla dikkat çekmiştir. Yasin Obuz'u fenomen yapan ise Kıbrıs şivesiyle konuşması olmuştur. Sonrasında Tv8' de yayınlanan MasterChef'e katılmıştır. Yasin Obuz burada 'Boomcu Yasin' lakabıyla kısa sürede fenomen oldu. Yasin Obuz, MasterChef'te belirli bir noktaya gelen Yasin Obuz elenerek veda etmiştir. Son olarak Survivor 2020'de başarılı performansı ile Yasin Obuz, sezonu üçüncü olarak bitirdi.

YASİN OBUZ SEVGİLİSİ KİM?

Survior yarışmacısı Yasin Obuz'un sevgilisi Anastasia Petrova milyoner olduğu ortaya çıktı.