Yasemin Allen güzelliğiyle kalplere ok atacak! Meğer ihtişamı annesinden geliyormuş...

Başarı ve güzel oyuncu Yasemin Allen, televizyon ekranlarına yeni dizisi Dokuz Oğuz ile yeniden merhaba dedi. Dizide Albay Tomris Toprak karakterine hayat verecek oyuncu dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İngiliz kökenli olan oyuncun annesi de meğer Yasemin Allen kadar ünlüymüş...

Yasemin Allen bir döndü pir döndü. Bu akşam FOX TV'de yayımlanacak yeni dizi Dokuz Oğuz dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan isim meğer hem anne hem de baba tarafından İngiliz kökenliymiş. 33 yaşındaki güzel oyuncu üç aylıkken annesiyle beraber Türkiye'ye gelmiş..

SUNA YILDIZOĞLU YASEMİN ALLEN'IN ANNESİYMİŞ!

Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen'ın annesi meğer hepimizin yakından tanıdığı bir isimmiş. Suna Yıldızoğlu, ya da doğum adıyla Sonja Eady, İngiliz Dudley Allen ile evliliğinden Yasemin Kay Allen ve Dyon Kaan Allen adlarında iki çocuğu olmuştur.

1974'te yılında Türkiye'ye gelen isim 1976 yılında Kayhan Yıldızoğlu ile evlenmiştir.

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989 tarihinde Londra'da doğmuştur. Annesinin Türk vatandaşlığını alması sayesinde, Yasemin, etnik olarak Türk olmamasına rağmen Türkiye-İngiltere çifte vatandaşıdır.

Ayrıca Yasemin Allen, %50 İngiliz ve %25 Avustralya kökenli olduğunu açıklamıştır.

Su ve Ateş filmi ile adından söz ettiren Allen bunun ardından Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi gibi yapımlarda yer almıştır.

Güzel oyuncu 2019-2020 yılları arasında ABD-İngiltere ortak yapımı olan ve 53 ülkede yayımlanan Strike Back dizisinde Rus ajanı Katrina Zarkova karakteriyle başrol oyuncu olarak karşımıza çıkmıştır.

Oyuncu şu sıralar FOX TV'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz ile ekranlara yenide merhaba diyor.