Eda Ece'nin gerçek adı ortaya çıktı, duyanlar şaştı kaldı

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece, özel hayatı ile merak konusu oldu. Eda Ece'nin gerçek adı ortaya çıktı. Güzel oyuncunun Yeşilçam taktiği kullanarak adını kısalttığı öğrenildi.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisi beş sezondur Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Eda Ece hayat verdiği Yıldız karakteri ile sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

Rol aldığı Pis Yedili dizisi ile yıldızı bir anda parlayan güzel oyuncu Eda Ece, özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih ederken Buğrahan Tuncer ile mutlu bir beraberlik yaşıyor. Güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Eda Ece hakkında bilinmeyen bir yıllar sonra ortaya çıktı.

YEŞİLÇAM TAKTİĞİ UYGULAMIŞ

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Eda Ece, eski Yeşilçam oyuncularının sektöre girmeden önce adını değiştirmesi gibi bir taktik uygulamış.

Güzel oyuncunun tam adı ise Eda Ece Uzunalioğlu. Soyadı uzun olan ünlü oyuncu adını "Eda Ece" olarak kullanmaya başladı.