Yasak Elma'da Kumru sorunsalı! Diziye veda mı ediyor?

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma, seyirciyi heyecandan heyecana sürüklemeye devam ediyor. Dizide yalanları sıralayan Kumru'nun Yasak Elma'ya veda edeceği konuşuluyor. Dizi takipçilerinin haz etmediği karakter olan Kumru'nun fişi çekilecek mi? Kumru diziye veda mı ediyor? Tüm gözler Yasak Elma'da...

Fox Tv'nin seyirciyi ekrana kilitleyen Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerde oynadığı dizisi Yasak Elma'nın son bölümde ortalık fena karışıyor.

Yasak Elma dizisi entrikalarıyla seyircisini heyecandan heyecana sürüklüyor. Olayların hızlı geliştiği dizinin son bölümünde Çağatay ile Kumru arasında geçen diyaloglar çok konuşuldu. Çağatay'a babası ile Yıldız'ın aşk yaşadığı yönünde şoke edici yalan bilgiler veren Kumru'nun bu hareketi seyirciyi düşünmeye davet etti.

KUMRU'NUN FİŞİ ÇEKİLDİ Mİ?

Yıldız'dan intikam almak ve Çağatay ile tekrardan birlikte olmak isteyen Kumru ortalığı karıştırıyor. Kumru, Çağatay'a babası Doğan ile Yıldız'ın birlikte olduğuna inandırmak için uğraşıyor. İlk söylediğinde inanmayan Çağatay, Kumru'nun gözlerimle gördüm demesiyle adeta çılgına dönüyor. Çağatay'a önce babasının ilişkisi olduğundan şüphelendiğini, otelde oda tuttuğunu, bazı günler sabaha karşı eve geldiğini söyleyen Kumru, sonra da takip sonucu gece yarısı Yıldız'ın otele geldiğini söylüyor. Kumru, Yıldız'ın tek derdinin para ve tazminat olduğunu ve babası ile kırıştırdığını belirtiyor.

Tüm bu diyaloglar seyircide bu entrikalar ve yalanlar üstüne yalanlar ile Kumru'nun sonunun geldiğini düşündürüyor.

SONUNU GETİRİYOR

Arkası kesilmeyen yalanlar ve oyunlar sonrası Kumru'nun diziden ayrılacağına kesin gözüyle bakan seyirci Kumru'nun sonunun geldiğini düşünüyor. Kumru diziye yakın zamanda veda edecek mi? Seyredip hep birlikte göreceğiz.

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya mor elbisesiyle göz kamaştırdı

Sinem Kobal'ın selfie pozuna hayranlarından tam not

Cüneyt Arkın'dan sosyal medyayı sallayan tbt paylaşımı

Fahriye Evcen'in paylaşımına beğeni yağdı!

Murat Yıldırım çocukluk fotoğrafını paylaştı: Yaş 11