Yasak Elma 120. yeni bölüm fragmanı yayına girdi! Yasak Elma dizisi 120. yeni bölümde Yıldız ile Çağatay boşanıyor mu?

Yasak Elma 120. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Yasak Elma 120. yeni bölümde Çağatay ve Yıldız gerginliği artarak devam ederken, Yıldız boşanmak için çıktığı mahkemede büyük bir şok ile karşı karşıya kalır. Heyecanın dorukta olduğu Yasak Elma dizisi 120.yeni bölüm fragmanında yaşanan ile birlikte kafalarda ''Yıldız ile Çağatay boşanıyor mu?'' ile ilgili soru işareti bıraktı

Yasak Elma dizisi 120.yeni bölüm fragman görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Yasak Elma dizisi modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler, Bahityar Memili, Yasmin Erbil, Erdal Bilingen, Vildan Vatansever ve Kuzey Gezer gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Yasak Elma 120. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı "Yasak Elma", her pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

YASAK ELMA 120. BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Yasak Elma dizisinde; Yıldız, Doğan'ın Çağatay ve Kumru ilişkisini herkesten önce bildiğini öğrenir ve Doğan'la yüzleşmeye gider. Doğan'ın söylediği bir sözle, Kumru'nun bir sırrı olduğunu anlar ve bu sırrın peşine düşer.

Yıldız'ın, Çağatay ve Kumru ilişkisini ifşa etmesi herkesin hayatında bomba etkisi yapar. Çağatay ise Yıldız'ı geri kazanmaya çalışırken, yaptıklarının cezasını yalnızlığıyla öder. Doğan, intikam planı için kollarını sıvarken, Kumru beklenenin aksine başka bir hamle yapacaktır.

Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken, Ender ve Asuman'ın başka planları vardır.

Yıldız, Çağatay ve Kumru'dan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecektir.