'Yasak aşk' iddialarını yalanlamışlardı... Gökhan Göz ve Fatoş Yelliler ilişkilerini bakın nasıl duyurdu

Gülşah Saraçoğlu yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemden düşmeyen Gökhan Göz'ün Berdan Mardini'nin eşi Fatoş Yelliler ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. ''Yasak aşk'' iddialarını yalanlayan ikili geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini ilan etti.

Son olarak TV8'de ekrana getirilen Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Göz ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisine sık sık şans verdi. Evlilik kararı almaları ile gündeme gelen ünlü çiftten Saraçoğlu, beşinci kez ayrıldıklarını yaptığı açıklama ile duyurdu.

Saraçoğlu, biten ilişkisi hakkında "Konuşursam insan içine çıkamazlar" diyerek Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile Gökhan Gök'ün yasak aşk yaşadığını itiraf etmişti.

Yelliler, çıkan haberlerin ardından, şu açıklamada bulunmuştu: "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı."

Gökhan Göz de, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler'i destekleyen her kadın da onun gibi mezhebsizdir." diyerek sert çıkmıştı.

İkili yaptıkları açıklamalardan sonra ilişkilerini ilan etti. Göz, bir dönem adının 'yasak aşk' iddialarına karıştığı Fatoş Yelliler ile birlikte yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

İşte o paylaşım;