Bugün noterler açık mı? Çarşamba ve Perşembe günü noterler çalışıyor mu, ne zaman açılacak?

9 Temmuz Cumartesi günü başlayan Kurban Bayramı 12 Temmuz Salı günü son bulacak. Kurban Bayramı süresi boyunca mesaiye ara veren ve tatile giren kuruluşlardan birisi de noterler oldu. Vatandaşlar da ''Çarşamba ve perşembe günü noterler açık mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Noterler ne zaman açılacak, bugün açık mı?

Bayram tatili nedeniyle birçok resmi ve özel kurum hizmete ara verdi. Bayram tatilinin kamu kuruluşları için 9 gün idari izne çevrilmesinin ardından "? 13-14 Temmuz'da noterler açık mı?" sorusu gündemdeki yerini aldı. 9 Temmuz Cumartesi günü başlayan Kurban Bayramı'nın 12 Temmuz Salı günü sona ermesiyle bazı özel kurumlar iş başı yapmaya hazırlanıyor. Peki, Noterler ne zaman açılacak, bugün açık mı?

NOTERLER NE ZAMAN AÇILACAK, 13-14 TEMMUZ'DA ÇALIŞIYOR MU?

Noterler Kurban Bayramı tatili sebebiyle 9 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla bayram iznine çıktılar. 12 Temmuz'a kadar devam eden bayram süresi boyunca kapalı olan noterler 9 günlük idari izin ilan edilmesiyle beraber 18 Temmuz Pazartesi gününe kadar kapalı olacak. Noterler 18 Temmuz Pazartesi günü Saat 09:00'da hizmet vermeye başlayacak.

BAYRAMDA NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK MI?

Nöbetçi noterler açık mı sorusu Kurban Bayramı'nın 9 günlük tatilinde de gündeme geldi. Ancak Noterler Birliği'nin resmi sayfasından nöbetçi noterlere ilişkin bir liste yayımlanmadı.