17 Mart Perşembe günü hangi kanalda Berat Kandili programı olacak? Bugün hangi kandil programları var, TV program listesi açıklandı mı?

Berat Kandili ile bazı kanallarda özel programlar ve canlı yayınlar ekrana gelecek. Ramazan ayının müjdecisi, edilen duaların geri çevrilmediği Berat Kandili, televizyon ekranlarını izleyenler tarafından yapılan programlar şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki 17 Mart Perşembe günü için hangi kanalda Kandil Programları olacak?

Berat Kandili gecesi televizyon ekranlarında yayınlanacak programlar merak konusu oldu. İslam aleminin her yıl sevinç ve huzurla karşıladığı önemli günlerden biri olan Berat Kandili Tv program listesi belli oldu. İşte 17 Mart tarihli Tv program listesi ve Berat Kandili programları

İslam aleminde 2022 yılı içerisinde üç ayların başlamasından itibaren önce Regaip Kandili, daha sonra Miraç Kandili idrak edildi. Şimdi de 17 Mart 2022 Perşembe akşamı Berat Kandili idrak edilecek.

BERAT KANDİLİ'NDE HANGİ KANALDA HANGİ PROGRAMLAR VAR?

Berat Kandili'nde birçok televizyon kanalı kandil özel programı yayınlıyor.

17 Mart 2022 Perşembe günü TRT 1 kanalında Berat Kandili özel programı yayın akışı içerisinde bulunuyor. Bütün kandillerde ve Ramazan ayında dini programları aksatmayan TRT 1 2022 Berat Kandili'nde de Müslümanlara hitaben Berat Kandili özel programını ekrana getiriyor.

TRT 1 ekranlarında saat 19.00'da yayınlanacak ana haber bültenlerinin ardından 19.55 itibarıyla iddiaların aksine adlı 5 dakikalık bir program yayınlandıktan sonra saat 20.00'da "Berat Kandili Özel Programı" yayınlanıyor.

ATV'DE BERAT KANDİLİ'NDE NİHAT HATİPOĞLU HOCA VAR

ATV ekranları da diğer kandilleri ve Ramazan günlerini Müslümanlara yönelik programlar yaparak değerlendiren kanallardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. ATV ekranlarında akşam saatleri yayın akışı içerisinde "Bir Zamanlar Çukurova" özet ve yeni bölümü ile saat 20.00'da başlayıp 00. 20'ye kadar devam edecek.

ATV'de Berat Kandili özel programında Nihat Hatipoğlu Hoca'yı izlemek isteyen izleyiciler saat 00.20'de Nihat Hatipoğlu Hoca ile ATV ekranlarında buluşacak.

KANAL D'DE BERAT KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI YAYINLANIYOR MU?

Kanal D ekranlarında 17 Mart 2022 Perşembe günü "Berat Kandili Özel Programı" Müslüman izleyiciler için yayın akışı içerisinde bulunuyor. Kanal D ekranlarında Berat Kandili'nde de Kanal D'de erken saatlerde Berat Kandili özel programı ekrana geliyor. Saat 18.45'te Kanal D Ana Haber bültenlerinin hemen ardından 19.15'te "Berat Kandili Özel Programı" ekranlara gelecek olup bir buçuk saat süresince yayında kalacak.

KANAL 7'DE BERAT KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI SAAT KAÇTA?

Kandil programlarının ve Ramazan günlerinin aranan kanalı Kanal 7 Berat kandili'nde de yine "Kandil Özel Programı" ile izleyici karşısına çıkıyor. Kanal 7 ekranlarında 22 Mart 2022 Perşembe akşamı yani Berat Kandili'nde kandil özel programı yayınlanıyor. Berat Kandili Kanal 7'de saat 19.15'te yayınlanacak olup sohbeti ve tarzıyla gönülleri fetheden Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Hoca Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle kandili özel programı yapacak. Saat 19.15'te başlayan "Kanal 7 Berat Kandili Özel Programı" saat 21.00'a kadar devam edecek.

SHOW TV, FOX VE STAR'DA KANDİL ÖZEL PROGRAMI YAYINLANACAK MI?

Geçtiğimiz Miraç Kandili'nde Star TV, FOX TV'de kandil özel programı yayınlanmıştı. Ancak 17 Mart 2022 Perşembe günü Show TV, FOX TV ve Star TV yayın akışı içerisinde kandili özel programı görünmüyor. Show TV'de kandil akşamı Güldür Güldür Show, Star TV'de film ve FOX TV'de Mahkum adlı dizi ekrana geliyor.Bu kanallarda gece geç saatlere doğru da kandil özel programı ile ilgili herhangi bir içerik bulunmuyor.

DİĞER KANALLARDA KANDİL ÖZEL PROGRAMLARI VAR MI?

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından birisi olan tv'8'de de 17 Mart 2022 Perşembe akşamı Berat Kandili'ne özel bir program yer almıyor.

Berat Kandili'ni sabahtan başlayarak gece geç saatlere kadar değerlendirmek isteyen izleyiciler için Diyanet TV dolu dolu bir içerikle izleyici karşısına çıkıyor.

Diyanet TV'de sabah 06.00'da başlayan mukabele programı 07.30'da tesbihat programı, saat 12,00'de yayınlanan "Necmettin Nursaçan'la Sohbet Tadında" adlı program, saat 15.00'da mukabele programı ile devam edecek olan Diyanet TV yayın akışı saat 20.00'da "Berat Gecesi Özel Programı" ile izleyicilere gecenin anlamına uygun iki saatlik bir program yapıyor.

Bunun haricinde yerel kanallarda ve bazı haber kanallarında Berat Kandili'ne özel programlarda düzenleniyor.