Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan itiraf gibi açıklama: Televizyonu ilk kez 15 yaşımda gördüm

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde Eren Komiser karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Aslan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uğur Aslan, ''Varlıklı bir arkadaşım vardı. Bir tatilimizde bana dedi ki 'Senin çocukken favori çizgi filmin hangisiydi?' Ona, 'Televizyonu 15 yaşında gördüm' cevabını verdim. Ama arabaya heveslenirdim.'' sözleri ile dikkat çekti.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Uğur Aslan, şimdilerde Yargı dizisinde hayat verdiği Eren Komiser karakteri ile adından söz ettiriyor.

Uğur Aslan, Asiye Acar'a özel açıklamalarda bulundu. "Küçükken 'neden bizim yok' dediğiniz bir şey var mıydı?" sorusuna yanıt veren Uğur Aslan, şunları söyledi:

"TELEVİZYONU 15 YAŞINDA GÖRDÜM"

"Hiç öyle bir hissim olmadı. İnsanın eşyaya olan tutkusu yoksunluk duygusundan kaynaklanıyor, bizim öyle bir yoksunluk duygumuz yoktu. Varlıklı bir arkadaşım vardı. Bir tatilimizde bana dedi ki 'Senin çocukken favori çizgi filmin hangisiydi?' Ona, 'Televizyonu 15 yaşında gördüm' cevabını verdim. Ama arabaya heveslenirdim."