Yargın'ın Eren'i Uğur Aslan paylaştı... Boyu kadar kızını görenler şaştı kaldı

Yargı dizisinde hayat verdiği Eren Komiser karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Uğur Aslan, kızıyla çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Uğur Aslan, paylaşımına ''İlk göz ağrım sete ziyarete gelmiş'' notunu düştü. Ünlü oyuncunun boyu kadar kızını görenler şaşkınlık yaşadı.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde Eren Komiser karakterini canlandıran Uğur Aslan, özel hayatı ile konuşulmaya devam ediyor. Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon ile mutlu bir evliliği olan Uğur Aslan, kızı ile çekildiği kareyi paylaştı.

Instagram'da 845 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu, kızıyla çekildiği fotoğrafı "İlk göz ağrım kızım gelmiş sete ziyaretime" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

İşte Uğur Aslan ve kızının beğeni toplayan paylaşımı;

"SETTE DEDİKODU YAPAMIYORLAR"

Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un senaryosunu kaleme aldığı "Yargı" dizisini yazması hakkında şunları söylemişti:

Sette dedikodu yapamıyorlar. Oyuncu tayfası senariste çok laf geçirmeyi sever. Geçen gün sette Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve yönetmenimiz Ali Bilgin senaryo ile ilgili bir şey tartışıyorlardı. Ali döndü ve 'Senin yanında da böyle konuşuyoruz ama' deyince 'Merak etme ben çok iyi sır tutan bir insanım' cevabını verdim."