Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in bu halini unutun! Kilolu fotoğraflarını görenler gözlerine inanamadı

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı'da Ceylin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Pınar Deniz'in yıllar önce rol aldığı dizideki kilolu halleri yeniden gündem oldu. Pınar Deniz'in kilolu halini görenler şaştı kaldı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile aşk 101'de rol almasının ardından Yargı kadrosunda başrolleri paylaşmaya başladı.

Pınar Deniz, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kendisi gibi oyuncu Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Deniz'in yıllar önce rol aldığı dizideki halleri yeniden gündem oldu.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in Kaan Urgancıoğlu hayali yıllar sonra gerçek oldu: Şaşırtan itiraf: 10 yaşındayken günlüğüne yazmış...

Emre Kınay, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç gibi isimlerle rol alan ve ilk oyunculuk deneyimini Sil Baştan ile yaşayan Deniz'in kilolu halleri dikkat çekti.

İbrahim Selim'in YouTube kanalına konuk olan Deniz, Sil Baştan dizisindeki kilolu hali hakkında "Benim Sil Baştan dizisinde çekilmiş bir fotoğrafım var. Tam bir dombalağım." demişti.

İşte Pınar Deniz'in kilolu hali...