Yargı 15. yeni bölüm ne zaman? İşte açıklaması! Yargı yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok?

Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan dizi Yargı, bu hafta da izleyenlerin karşısına çıkmadı. Dizinin takipçileri ise nedenini araştırmaya başladı. Bu akşam dizinin yerine Çember: Karanlığın Gözleri'' TV'de ilk kez ekrana gelecek. Peki, Yargı yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok? Yargı 15. yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Yargı dizisi bu akşam Kanal D'de ekrana gelmiyor. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz yer aldığı dizinin büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı yapım Yargı'nın yerine Çember: Karanlığın Gözleri" Tv'de ilk kez yayınlanacak. Yargı yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok? Yargı 15. yeni bölüm ne zaman?

YARGI BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Yargı bu akşam Kanal D'de yayın akışında yer almayacak. Dizinin yerine Çember: Karanlığın Gözleri" ekrana gelecek. Dizi hakkında resmi açıklama Kanal D'nin internet sitesi üzerinden yapıldı.

İşte yapılan o açıklama:

Başladığı günden itibaren pazar günlerinin vazgeçilmezi olan Yargı bu hafta 15. Bölümüyle izleyicilerin karşısında olamayacak. Yargı dizisi ufak bir sağlık arası verdi. Yargı dizisinin resmi hesabından da duyurulan bu bilgi ile durum netleşmiş oldu.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanacak

YARGI 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Burada ona güçlendirici cümleler kurarken, dışarıda Pars çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.

Yargı'nın yayınlanan 15. Bölüm fragmanıyla heyecanlı ve hüzünlü bir bölümün bizleri beklediği görülmektedir. Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Burada ona güçlendirici cümleler kurarken, dışarıda Pars çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.