Yargı 32. bölüm FULL İZLE! Yargı son bölüm izle, kesintisiz... İşte yeni bölümde olacaklar

Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı 32. bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Yargı 32. bölümde Ilgaz ve Ceylin'in yoluna çıkan engel sadece ölüm tehlikesi değildir, Zafer'in ölümünün gölgesi hala üstlerindedir...

Yargı 32. bölümü ile bu akşam Kanal D'de yayınlanacak. Severek takip edilen dizi her pazar seyirci karşısına çıkıyor. Yargı 32. bölümde Ceylin ve Ilgaz, içinde bulundukları tehlikeyi sezmenin bir adım uzağındadır.

YARGI 32. BÖLÜM FULL İZLE!

Yargı 32. bölüm özeti

Ceylin zaten karmakarışık olan hayatı ve duygularının yanında bir de ölüm tehlikesi altında olduğunun farkında bile değildir. Ilgaz ise hiçbir yere sığamamaktadır.

O da Ceylin'in içerisinde bulunduğu tehlikeyi sezmenin bir adım uzağındadır. Acaba Ilgaz ve Ceylin bu bıçak sırtı durumdan kurtulabilecekler midir?

Yekta Tilmen adliyenin önünde Pars Savcı tarafından neredeyse suç üstü yakalanmıştır. Ne zamandır "tanık" olarak aranılan Serdar'ın bir anda Yekta'nın arabasından çıkması, şimdiye kadar kurulan tüm oyunun seyrini değiştirecektir. Serdar'ın konuşmasıyla birlikte Zafer'in öldürülmesi vakasında beklenmedik, sürpriz birliktelikler ortaya çıkaracaktır.

Ilgaz ve Ceylin'in yoluna çıkan engel sadece ölüm tehlikesi değildir, Zafer'in ölümünün gölgesi hala üstlerindedir. Acaba kendi seçimleriyle geldikleri ayrılık noktasında verecekleri karar ne olacaktır?