Yargı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı dizisi 14. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Yargı dizisi bu hafta 14. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Merakla beklenen Yargı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yargı dizisi'in getçiğimiz hafta ekrana gelen son bölümündeki duygu dolu sahneleriyle izleyenleri yine ekranlara kilitledi. Peki Yargı dizisi bu hafta 14. yeni bölüm fragmanında neler oldu?

Yargı dizisi 14. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Yargı dizisi 14. bölümünde yaşanacaklar izleyenleri ekrana kilitleyecek. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Yargı dizisi 14. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi yeni bölümleriyle her Pazar akşamı Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.

YARGI 14. BÖLÜM FRAGMANI


YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yargı, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazıldı. Dizi avukatların rekabete dayalı hikayesini konu alacaktır. Dizi, Sema Ergenekon'un Adliye'de yaptığı gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları yansıtıyor.

Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin'in arasında yaşananları anlatacak olan Yargı dizisi izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak. Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı ve aile içi güven kavramını ters yüz edecek hikayesiyle 'Yargı' pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

YARGI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Pınar Deniz

Kaan Urgancıoğlu

Hüseyin Avni Danyal,

Uğur Polat,

Mehmet Yılmaz Ak,

Zeyno Eracar,

Ali Seçkiner Alıcı,

Başak Gümülcinelioğlu,

Uğur Aslan,

Pınar Çağlar Gençtürk,

Onur Özaydın,

Ece Yüksel,

Özlem Çakar,

Arda Anarat,

Onur Durmaz,

Zeynep Atılgan

Beren Nur Karadiş