Yargı 12. yeni bölüm fragmanı yayında! Yargı dizisi 12. yeni bölümde neler oluyor?

Yargı 12. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Yargı'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Yargı, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Yargı dizisi 12. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Yargı 12. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Yargı 12. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacağı Yargı dizisi yeni bölümleriyle Kanal D'de.

YARGI 12. BÖLÜM FRAGMANI


YARGI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ceylin ve Ilgaz hastane davasının peşine düşmüşken bütün olaylar birbirine karışır. Çınar, Merdan tarafından sert bir dille uyarılırken Pars ve Neva cephesinde de durumlar kötüdür. Eren ise bir aile dramının içine düşmüştür. Engin intikam planından vazgeçmezken, Çınar'ı sıkıştırmaya devam eder.