Yargı 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Yargı 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Yargı 10. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı dizi pazar akşamları sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümü hakkında ipucu sahibi olmak isteyenler, Yargı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkar? gibi sorulara cevap arıyor.

Yargı 10. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dün akşam Kanal D'de ekrana gelen dizi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Peki, Yargı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkar? Yeni bölüm fragmanını merak edenler için detaylar haberimizde.

YARGI 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yargı 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman çıkar çıkmaz haberimize eklenecektir.

Yargı 9. bölüm izle! Yargı son bölüm tek parça, full izle!

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Engin'in Yekta'yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ederler.

Ilgaz'ın kendisine önerdiği yöntemlerle Engin'in geri dönüşsüz bir biçimde cezaevine girmesi için çabalarlar. Ancak bu yol Ceylin'i duygusal olarak yeniden örseleyecek kasislerle doludur.

Pars, Yekta'nın suçlanması sonucu kendisiyle ilgili önemli ve büyük bir sırrın açığa çıkması ihtimaliyle yüz yüze gelir ve engel olabilmek için her zamankinden çok farklı bir tavır gösterir.

Metin kaybolan Zafer'in cesedini bulmaya çalışırken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Yekta ise Laçin'in Engin'den yana tavır almasının bedelini ona ödetmeye kararlıdır.

Ilgaz ve Ceylin birbirlerine duygusal anlamda daha da yaklaşırlar, üstelik bu yakınlık ikisinin de ezberlerini bozan bir hale dönüşmektedir. Bir yandan Engin'in mahkumiyetini kesinleştirmek için çabalarken, bir yandan da kendilerine bile itiraf edemedikleri hislerin yarattığı yeni soruları cevaplamak zorundadırlar.