Yalnız Kurt Altay kimdir? Hasan Denizyaran kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Hasan Denizyaran, bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizi Yalnız Kurt'ta Altay karakterine hayat verecek. Dizide Altay büyük bir intikam ateşi ile yanmaktadır. Peki, Yalnız Kurt Altay kimdir? Hasan Denizyaran kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Yalnız Kurt'un Altay'ını oyuncu Hasan Denizyaran canlandıracak. İstanbul doğumlu olan oyuncu çeşitli reklam filmlerinde rol almıştır. 4N1K filmi ile sinemada da yer almayı başarmıştır. Yalnız Kurt Altay kimdir? Hasan Denizyaran kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

YALNIZ KURT ALTAY KİMDİR?

Adım Altay Kurtoğlu... Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.

Yalnız Kurt'un Kumandan'ı Cihan Ünal kimdir, kaç yaşında? Cihan Ünal nereli, kaç kez evlendi?

HASAN DENİZYARAN KİMDİR?

Hasan Denizyaran, 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk bölümü mezunu olan Denizyaran kariyerine modellikle başladı.

Çeşitli reklam filmlerinde rol aldıktan sonra 2016 yılında rol aldığı Hayat Sevince Güzel dizisi ile adını duyurdu. 2017 yılında ise Büşra Yılmaz'ın aynı isimli romanından uyarlanan Deniz Coşkun yönetmenliğindeki "4N1K" filmi ile sinema dünyasına adım attı.