Yaprak Medine kaç yaşında, nerelidir? Yalnız Kurt Mira kimdir?

Osman Sınav imzalı atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin Mira karakteri ile ilgili aramalar yapılıyor. Peki, Yalnız Kurt Mira kimdir? Yaprak Medine kaç yaşında, nerelidir?

Atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. Osman Sınav imzalı yapım büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu dizinin Mira karakteri ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Yalnız Kurt Mira kimdir? Yaprak Medine kaç yaşında, nerelidir?

YALNIZ KURT MİRA KİMDİR?

Tam adım Semiramis Myers Hanzade... Babam Amerikalı... Hanzade soyadını da annemden aldım; annem saray soyundan geliyor. Dedesi, sarayın damatlarındanmış; Padişah'a ihanetle suçlanıp sürgün edilmiş. Bir yanım Amerikalı, bir yanım Türk, ama ruhum haymatlos; hiçbir ülkeye, hiç kimseye gönül bağım yok. Sadakatim sadece ve sadece Golyat'a...

YAPRAK MEDİNE KAÇ YAŞINDA?

Fotomodel, reklam ve dizi film oyuncusu, instagram fenomeni. 1997, İstanbul doğumludur.

Oyunculuk eğitimini yeni tamamlayan Yaprak Medine, Eti karam gurme reklamı gibi reklam filmleri ve bir kısa video film deneyiminden sonra 2020 yılında çekimlerine başlanan Menajerimi Ara dizisi Beren karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Menajerimi Ara (Beren, Tv dizisi 2020)

Gazapizm: Ölüler Dirilerden Çalacak (kısa Video Film, 2018)

Yalnız Kurt Esra kimdir? Damla Colbay kaç yaşında, nerelidir?