Meğer ikili daha önce... Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı dizi Yalı Çapkını cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Dikkat çekici senaryosu ve oyuncuları ile dizi her daim gözdeler arasında yer alıyor. Dizide Sun karakterine hayat veren Beril Pozam'ın hayatı araştırılırken eski sevgilisinin duyanlar çok şaşırdı. Meğer ikili daha önce aynı sette çalışmış.

Cuma akşamları reyting rekorları kıran dizi Yalı Çapkını, karakterleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Seyran'ın ablası rolünde olan Suna karakterini Beril Pozam canlandırıyor. Afili Aşk dizisinde Nazmiye Yenge karakteri ile ünlenen oyuncu daha sonra birçok yapımda seyirci karşısına çıkmıştır. Oyuncunun eski erkek arkadaşı ise şu sıralar Sıfırıncı Gün dizisinin yıldızları arasında yer alıyor.

BERİL POZAM'IN ESKİ SEVGİLİSİ SIFIRINCI GÜN'ÜN YILDIZI!

1995 İstanbul doğumlu olan Beril Pozam 2017 yılından beri tiyatro çalışmaları yanı sıra dizilerde de adından söz ettirmeyi başardı. 2019'da rol aldığı Afili Aşk dizisinin Nazmiye Yenge'si Beril Pozam, bu rolü ile tanındı ve çok sevildi.

Oyuncu bu dizide rol arkadaşı Uğur Uzunel ile bir süre aşk yaşadı. Uğur Uzunel'in, TRT 1'in dikkat çeken dizisi Masumlar Apartmanı'nda Esat karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Uzunel, şu sıralar Sıfırıncı Gün dizisinde sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Uğur Uzunel ve Beril Pozam 2019 yılında yayımlanan Afilli Aşk dizisinde beraber rol almışlardı. Beril Pozam'ın şu sıralar kendisi gibi oyuncu olan Erdem Kaynarca ile aşk yaşadığı iddia edildi.

"BEN SEYFER'CİYİM"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını'nın başarısını ekibin işini çok iyi yapan isimlerden oluşmasına bağlayan Pozam, rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir için "İkisine de bayılıyorum. Ben Seyfer'ciyim. Onları keyifle izliyorum" dedi.

BERİL POZAM KİMDİR?

Tiyatro Sanatçısı; Sahne Teknisyeni / Çevirmen / Oyuncu. Tiyatro ve dizi film oyuncusu. 1.70 m boyunda ve 57 kilo. 1995, İstanbul doğumlu. 2017 yılından beri tiyatro çalışmaları yanı sıra dizilerde de oynamaktadır. 2019'da rol aldığı Afili Aşk dizisinin Nazmiye Yenge'si Beril Pozam, bu rolü ile tanınmıştır.

Beril Pozam, 2020 yılında Akrep, 2021'de Ada Masalı, 2022'de Baba, Yalı Çapkını dizilerinin kadrosunda yer aldı.