Yalı Çapkını dizisi 17.yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Yalı Çapkını 17. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor!

Yalı Çapkını dizisi 17. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri yayına girdi. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Yalı Çapkını 17. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Yalı Çapkını dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.

Yalı Çapkını 17. yeni bölümü ile önümüzdeki hafta damga vuran yapımlar arasında yer alması bekleniyor. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Yalı Çapkını dizisi 17. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Yalı Çapkını dizisi 17. yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor?

YALI ÇAPKINI 17. BÖLÜM 2. FRAGMAN


YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kendi koleksiyonu için yeni bir yüz arayan Efe Han; Seyran'la konuşmak ister. Bu işe aracı olan Defne ise başta Ferit olmak üzere Orhan ve İfakat'in sinirini bozar.

Seyran'ın kafası karışıktır ve Kazım'a danışmaya gider. Ferit; Serter'in Pelin'in hayatından çıkması için bir hamle yapar ama bu hamlenin sürpriz sonuçları olacaktır.