Yalı Çapkını 13. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Yalı Çapkını dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yalı Çapkını 13. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Yalı Çapkını 13. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Yalı Çapkını 13. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yalı Çapkını dizisi 13. yeni bölüm fragmanı Star Tv izleyicisiyle buluştu. Sıcacık hikâyesi ile Cuma günlerine damgasını vuran Yalı Çapkını 13. yeni bölümü ile yine bu hafta çok konuşulacak. Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını 13. yeni bölüm fragmanında gerilimi artıran sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'u paylaştığı yeni bölümleriyle her Cuma akşamı Star Tv'de.

YALI ÇAPKINI 13. BÖLÜM FRAGMAN


YALI ÇAPKIN DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kazım'ı ve Halis Ağa'yı gazetedeki fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğu konusunda ikna ederler. Ferit, fotoğrafları basan Taylan'a çok sinirlidir ve bunu onun yanına bırakmaya niyeti yoktur. İfakat ise Kazım'a söz verdikleri gibi Suna'yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlar.