Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full! Yalı Çapkını 16. bölüm izle tek parça!

Yalı Çapkını 16. bölüm ile ekrana geliyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizide bu hafta yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran'ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan'ı çok eskiden tanıyan Defne'dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit'i beklemektedir.

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan Yalı Çapkını gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Dizide bu hafta yılbaşı buluşmasından sonra yalıya dönen Ferit ile Seyran, bir derginin kapak çekimine katıldı.

YALI ÇAPKINI 16. BÖLÜM İZLE

YALI ÇAPKINI YOUTUBE SON BÖLÜM İZLE!

YALI ÇAPKINI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran ve Ferit yalıya döndü. Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran'ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir.

DEFNE'NİN ORHAN'I TANIDIĞI ORTAYA ÇIKIYOR

Dergi editörü ise Orhan'ı çok eskiden tanıyan Defne'dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit'i beklemektedir.

Yalı Çapkını hangi aile, Seyran ve Ferit gerçekte kim? Yalı Çapkını hangi kitaptan uyarlama?

MİNE TUGAY KONUK OLUYOR

Ayrıca 'Yalı Çapkını' dizisinin yeni bölümüne Defne rolüyle Mine Tugay konuk olacak. Orhan'ın eski sevgilisi olan Defne, Orhan ve Gülgün'ün okul arkadaşı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan Yalı Çapkını'nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği Yalı Çapkını'nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.