Yalı Çapkını 14. bölüm 2. fragmanı: Efsane yuvaya geri dönüyor! Ferit is come back!

Yalı Çapkını 14. bölümü için geri sayım sürerken yeni bölüm ile ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Eşi Seyran'ın doğruları söylemesi üzerine dedesinin attığı tokat sonrası yalıyı terk eden Ferit temelli New York'a uçtu. Seyran havaalanına gelip konuşsa da öpse de Ferit'i ikna edemedi. Ancak bu bölümde dedesinin rahatsızlandığını duyan Ferit eve geri dönecek. Seyran ile ilişkisinin hangi boyutta olacağı ise büyük bir muamma.

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını'nda Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'in ayrılacağı yönünde bomba iddialar ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta havaalanındaki sahne sonrası mutlu son beklenirken Ferit arkasına bakmadan, Seyran'ı bırakıp gitti. Ancak rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan dede Halis Ağa'nın sadece Ferit'i görmek istediğini söylemesiyle Ferit paşa paşa yalıya geri dönecek.

EFSANE YUVAYA GERİ DÖNÜYOR

Yeni bölüm fragmanında gösterilen sahnelere göre Seyran, Halis Ağa'nın yanına gelerek Ferit'in New York'a gittiğini söyleyecek. Gerçekleri öğrenen Halis Ağa'nın tüm imkanlarını kullanarak Ferit'i yalıya geri getirteceği düşünülüyor.

Dizi ile ilgili bir diğer iddia ise Seyran'ın Ferit'in peşinden giderek olanları anlatması yönündeyken kimileri ise Ferit'in aslında gitmediğini ancak gitmediğini herkesten gizlediğini düşünüyor.

MERT RAMAZAN DEMİR DİZİDEN AYRILACAK MI?

Geçtiğimiz hafta Mert Ramazan Demir'in sağlık problemleri nedeni ile diziden ayrılacağı yerine Yiğit Poyraz'ın geleceği yönünde haberler çıktı. Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit Poyraz'ın kinaye yaptığı ortaya çıktı.

Ferit karakterini Mert Ramazan Demir canlandırmaya devam edecek.

DİZİDE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Halis Ağa'nın Ferit'e tokat atması Ferit'in evden ayrılmasına neden oldu.

Yusuf'un Kazım'a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna'yı geri götürdü.

Pelin'e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de onu durdurmak için Seyran'a haber verdi.

Seyran havaalanına gelip, Ferit'i öptü.