Yalancı Yarim'in Naz'ı Merve Sevi'ye yıllar yaradı! Güzelliğine güzellik kattı... İşte Merve Sevi'nin son hali

Rahmetli Barış Akarsu ile birlikte rol aldığı Yalancı Yarim dizisinde hayat verdiği Nazlı karakteri ile tanınan Merve Sevi, değişimi ile şaşırttı. Yıllar içinde güzelliğine güzellik katan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Sevi'nin son halini görenler şaşkınlık yaşadı.

Bir döneme damgasını vuran, Star TV'de ekrana getirilmiş olan Yalancı Yarim dizisinde "Naz" karakteri ile izleyici karşısına çıkan Merve Sevi, hafızalarda yer edindi. Sevi, daha sonra televizyon ekranlarından uzaklaştı.

Yalancı Yarim dizisinde genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Barış Akarsu ile başrolleri paylaşan Merve Sevi, değişimiyle gündeme damga vurdu.

Ekran macerasına uzun bir ara veren güzel oyuncu Merve Sevi, imaj tazeledi. Saçlarını kestiren Sevi'nin estetik yaptırdığı iddiaları da gündeme geldi. Birçok reklam filminde rol alan Merve Sevi, Omuz Omuza ve Hayat Bilgisi gibi ses getiren projelerde de yer aldı.

Güzel oyuncu asıl şöhreti Barış Akarsu ile rol aldığı Yalancı Yarim dizisiyle kazandı. Sevi, televizyona ara vermesinin ardından tiyatro sahnelerine döndü ve çalışmalara ağırlık verdi. Merve Sevi, sosyal medyayı aktif olarak kullanırken değişimi ile adından söz ettirdi.

İşte Yalancı Yarim'in Naz'ı Merve Sevi'nin son hali;